• Renovation with a View
    Open

    BEFORE

    The existing structure

  • Renovation with a View
  • Renovation with a View
    Open

    BEFORE

    Existing Structure

  • Renovation with a View
  • Renovation with a View
  • Renovation with a View
  • Renovation with a View
  • Renovation with a View
  • Renovation with a View
  • Renovation with a View
    Open

    BEFORE

    The Existing Structure

  • Renovation with a View
  • Renovation with a View
Hide Show

Renovation with a View

This residence consisted of two side by side penthouse condominiums in an early 1960s era residential tower. The two units were efficiently connected with one unit dedicated to the clients’ living, dining, kitchen, and mezzanine spaces and the other to be used as a master suite and study. It was a unique accomplishment to functionally integrate the mezzanine level into the plan because it added several secondary bedrooms and an additional bathroom.

Our work.

Back to Top